7 Haziran 2018 Perşembe

DENGESİZ ERKEK SENDROMU

     Ya ben sana güveniyorum'' , '' Seni seviyorum ve buna hiçbir şey engel olamaz'' gibi cümlerle başlayan bi ilişki türü. İlk başlarda saçma sapan vaatlerle başlayan ilerleyen zamanlarda geçmişi takıntı haline getiren erkekler...Sen ne yaparsan, ne dinlersen, ne yazarsan, ne konuşursan hep altında geçmişle alakalı bişey irdeler ve ortaya olmayan boktan şeyler çıkarır. Senin aklına dahi gelmeyen insanları aklına getirir. Neden mi ? Çünkü aşağılık kompleksi. Sen ne kadar bi şeyleri unutursan unut, o illa ki sana dinlediğin bi şarkıda en sevdiğin mekanda ona ait hala bi şeyler hissettiğini düşünür. Çünkü psikolojisi bozuk, ruh hastası bi manyak.Ne kadar laf anlatırsan anlat karşı tarafın alabileceği kapasite 125 MB'dır. Daha fazlasını alamaz çünkü kendi kafasında kurduğu, hayal dünyasında canlandırdığı durumlara inanır, kapasite dar olduğu için. Minicik beyinleri, gereksiz egoları, aşırı ben yaparım, bilirim havaları.Sürekli elit mekanlarda takıldıklarını, Tchibo'nun en pahalı gereksiz olan ürünlerini aldıklarını, entellektüel bi yaşam tarzları olduğunu gösterme çabasındadırlar. Bi de sanki tüm kızlar onunla arkadaş olmak için can atıyomuş fakat onun gönlü sizden yanaymış gibi bir takım davranışlar sergiler. Kendilerine bakmayıp karşılarında ki insanları konumunu, eğitimi, yaşını, boyunu posunu vs eleştirip o küçük beyinlerinde istedikleri kişi olmanız için yapmadıkları aptallıkları kalmaz. Pardon ama sen kimsin-nesin ki senin istediğin kişiliği bürünsünler. 
     Eleştiriyorum, çünkü bunlar aşırı çirkin, itici geliyo insana. Hiç bi kız da ''aa görüyo musun nasıl hoş nasıl zeki, nasıl da kendinden emin, nerelere gidiyo '' demez. Siz pazarlamacı mısınız, reklamcı mısınz? Kendinizi reklam ediyosunuz. Sizi tavlamak,etkilemek adına her şeyi yaparlar ama defalarca kez reddedildiklerin de vay halinize... Böyle tipler gizli kalmış kişilikleri siz onları reddettikten sonra ortaya çıkar. Bazen işin boyutu öyle bir hal alır kıi aslında size değil size yüklediği anlamlara aşık olur.Fakat bazen bu durumun farkında olmayabilirler. Aşk diye adlandırdıkları duygunun hastalıktan ibaret olduğunu zanneden GERİ ZEKALI toplulukları aslında neyse burayı yazamicam.. Bu karakterlere sahip insanlar genelde bi şeylerin sorumluluğunu almayan hayatları boyunca birilerine bağlı yaşayan tiplerde görülür.Saniyeler içinde size defalarca laf sokup, çirkinleşip 3 gün sonra barısmak için yalvarır. Her cümlenin sonunda artık ezberlediğiniz cümlesini yapıştırır. Aslında bitane de ona yapıştırmak gerekir. Sanki millet onlarla flörtleşmek için sıraya girmiş gibi bide ''sen kaybettin, göreceksin hayatımda neler olduğunu,Hayatima girenin yerinde olmak isteyeceksin ama bu sefer ben reddedecem seni'' derler. Kusura bakma ama senin hayatında olan kişinin akli dengesini kaybetmiş olması gerekir.
     Gerçekten bazılarının kafasında meşe odunu kırıp bi saniye bile tereddüt edilmemesi gereken tipler. Komik olmayın :D Allah aşkına kızlar sizde süslü püslü laflara kanıp şu kendini bilmez insanları tepemize çıkarmayın. Egoist kompleksi insanlar için asla kendinizden ödün vermeyin, onlr istedi diye istediği kalıba girmeyin.  Böyle durumlarda en güzeli hiç uğraşmadan kapıyı göstermek.
Kapıyı göstermeniz gereken yerlerde sakın ha sakın anlayış göstermeyin.
     Sizi her halinizle koşulsuz seven. düşünen, gözeten insanlar varken böylelerine gönül verip hayatı zindan etmeyin kendinize ! :*

14 yorum:

  1. Şahane bir yazı olmuş 👏👏gerçekten çok doğru ve yerinde olmuş bu tip erkekler gerçekten insan bazen anlamakta güçlük çekiyor yani ne diyelim Allah akıl fikir versin sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin yaaaa seni gördüğüme sevindiim, gelcam yineeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yeter ki hep gel ben hep yazarım :)

      Sil
    2. tabikideee :) twit ve instana da geldiim kuuu :)

      Sil
  3. Yazınız tek kelimeyle muhteşem. Ama şöyle bir durum var ki geçmiş insanın geleceğine yön veriyor ve geçmişte karşınızdaki erkeğe yaşattıklarınızla kendinde aşağılık hissi uyandırmışsanız veya kendisini kötü hissetmesine yol açmışsanız ve bu o insanda kalıcı bir etki yaratmışsa size bunun dönmesi gayet normal değil midir ? Azra kohen'in kitabının kapak cümlesidir ki hatta "Etkinin tepkisidir hayat."

    YanıtlaSil
  4. Biz ona ikizler burcu sendromu diyoruz ahahah uzak dur ömrünü yerler insanın :D

    YanıtlaSil
  5. Bloğunu izledim lütfen erkeklere giydir bu ara böyle şeyler okuyasım var :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha 😀 sen mutlu olacaksan ben hep giydiririm 😀

      Sil
  6. Kafasında meşe odunu kırmak kısmına bayıldım :))

    YanıtlaSil
  7. baak son yazımdasıııın :)

    YanıtlaSil