11 Şubat 2016 Perşembe

BALIK ETLİ AİLESİNDEN MİSİNİZ ?

   Öyle bi tatil düşünün ki, sınav haftası düzensiz beslenmekten  aldığınız kiloları  tatilde eve döndüğünüz de vermeyi planlıyosunuz. Diyetleri, rejimleri, ve kürleri internetten deli gibi araştırıp not alıp, 'tamam işte bu eve gittiğim zaman 2-3 haftada 3-4 kilo veririm diye düşünüyosun.İnterntten bi dünya para verip zayıflama çayları alıyosun kullanıyosun işe yaramadığını görünce arka fonda 'yine hüsraaaaan ' şarkısı çalıyo.  Eve gittiğinde annenin en sevdiği yemekleri, tatlıları yapmasıyla başlayan hayal kırıklığı. İlk bi kaç gün böyle gider sonra ben diyete  başlarım diye düşünüp kendini kandırırsın. Tatile geldiğini duyan halan, teyzen, yengen geldiğini duyan herkes en cok sevdiğin pastaları tatlıları yapıp sana gelir. 'Ayy ye kuzum yee '. Bi çatal tatlıdan, bi çatal diğer tatlıdan,  derken derken tabak dolusu yediğini  fark edersin. Anlaşıldığı gibi tatilde kilo verme hayali buuum oldu.

   Siyah en zarif göstren renktir.
   Regl dönemi ondan bu şişkinliğim  diye bi süre böyle kandırdım kendimi. Bi şişkinlik çok mu uzun  sürer? Ardından vazgeçis evresine girdim. Herşeyimi baştan aşağıya kadar siyah yaptım. Komple siyah giyindim ama  içim daraldıııı....Hayatımda 1kez 48 kiloya düştüm. Nasıl düştüm bende bilmiyorum. Balık etliler ailesinde olduğum için o şans 1 kez tesadüfen geçti elime. Kilo almak bir hafta,vermek bir ömür. Bu tatil bana artı 3kilo olarak döndü.Hani balık etlilik moda oluyodu, hani kalın bacak artık popülerdi. Evde spor yapan insanları tebrik ediyorum. Bende o azim yok.  Hayat yiyip yiyip kilo almayana güzeeell. Olmuyo demek ki benim de yapım buymuş :)

12 yorum:

  1. Kısa sürede forma girmek gerçekten kolay değil. Tüm yıl boyunca aktif olmak gerekir. Pozitif düşünce gücüne çok inanırım. Bana göre değil yapamam yerine, ben başarırım şeklinde beynini programlasan inan bana amacına ulaşırsın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız. Herşeyde beyinde bitiyo ama biz biraz tez canlı olduğumuz için hemen herşey olsun istiyoruz :)

      Sil
    2. Kesinlikle haklısınız. Herşeyde beyinde bitiyo ama biz biraz tez canlı olduğumuz için hemen herşey olsun istiyoruz :)

      Sil
  2. Deryayı takip et bak müthiş spor aktivite videoları paylaşıyor. Ben de hiç bir zaman çiroz olamadım. Balık burcuyum zaten ona da balık eti yakışır;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki oğlak burcuna ne yakışır :)) Sınavdan 1-2 saat önce aldığım en güzel tavsiye hemen takibe alıyorum :)

      Sil
  3. Neee balık burcuna balık eti mi yakışır? hayırrrr ..takipteyim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen insanın kilo konuusnda kendine verdiği bi teselli bu :) Takibe aldım

      Sil
  4. Yiyip de kilo almayanlardanım ama sizin kadar yemediğimi fark ettim, ben de birazcık kilo alsam mantığındayım. Yer mi değişsek ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke öyle yer değiştirme imkanı olsa 1 saniye bile düşünmezdim :)

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba sevgiler :) Bende takipteyimm :)

    YanıtlaSil
  7. Bende sizin gibiyim :) okurken gülümsedim Çok tatlısınız :))) Bir şöyle zargana olamadım yiyip yiyip kilo almıyorum ne güzel ya diyemenlerden biri olarak kaderimiz böyleymış Orhan gencebaya bağlayım bari :)))

    YanıtlaSil